CU CE VĂ POT AJUTA

Ofer următoarele servicii profesionale:

TRADUCERI LEGALIZATE

Legalizarea traducerii sau, mai corect, legalizarea semnăturii traducătorului este o procedură efectuată într-un birou notarial.

CORECTURĂ

Corectura este operația de recitire a unui document în scopul detectării și înlăturării erorilor de ortografie, punctuație sau gramatică.

TRANSCRIERE

Transcrierea este procesul prin care un material audio sau video este transferat în format text.

DOMENII DE SPECIALITATE

Științe juridice / Medical & Farmaceutic / Comunicare Corporativă / Educație & Formare / Traduceri ale unor documente oficiale

DESPRE MINE

Cei peste 13 ani de când lucrez ca traducător autorizat mi-au oferit o experiență neprețuită. Timp de mai bine de un deceniu, am colaborat cu clienți din numeroase sectoare, furnizându-le traduceri adaptate, personalizate, pentru un impact maxim asupra publicului țintă din România. Lucrez pentru a vă oferi traduceri minuțios realizate și corectate, corecte și fluente, din limba engleză în limba română.

O traducere de proastă calitate are un impact negativ asupra reputației societății dumneavoastră, atât pe plan local cât și internațional. Puteți evita acest lucru încredințându-vă proiectele unui traducător calificat.

Doriți să aflați mai multe despre serviciile oferite? Aveți o solicitare urgentă? Doriți să asigurați consecvența și acuratețea terminologiei utilizate în proiectul dumneavoastră? Ați ajuns în locul potrivit!

Proiecte

Cafele

Cuvinte

Clienti

Să lucrăm împreună la proiectul dvs. Contactați-mă pentru un proiect de succes.

Completați formularul de mai jos și vă voi răspunde în maxim 24 de ore.

  CONTACT

  ABRAHAN IOANA – Traducător autorizat

  (+4) 0742.098.815

  contact@abrahan-ioana-traduceri.ro

  Romania, Oradea

  Skype: ioana_abrahan